Ferie fra d. 18/7-24 til og med d. 7/8-24

SorteDaek.dk har åbent som normalt for bestilling på siden inkl. normale leveringstider og der svares på Emails som normalt.

Telefon support er dog lukket sammen med værkstedet.

 

Billige dæk

Velkommen til SorteDaek.dk hvor du finder billige sommerdæk, vinterdæk, helårsdæk, alufælge, stålfælge og komplethjul - kort sagt, alt hvad der skal til for at få dig godt kørende! Vi har Danmarks bedste dækpriser og sælger billige bildæk, varevognsdæk, 4x4 dæk, trailerdæk, campingvognsdæk og motorcykeldæk.

Alle dæk i butikken er lagervarer, så der er ingen lange ventetider på dæk. Over 97% af alle ordrer på bildæk leveres efterfølgende hverdag hvis bestillingen er hos os inden kl. 12.00.

Fra Continental til budget - SorteDæk tilbyder de fleste dækmærker og dækpriser fra Continental, Michelin, Pirelli, Dunlop, Falken, Fulda, Goodyear, Hankook, Kumho, Nankang samt mange flere. Du finder også alufælge fra en lang række af de mest kendte mærker og vi tilbyder montering af dine nye dæk på alle fælge. Vi har vores eget værksted i 4270 Høng hvor vi bruger det bedste udstyr men vi har også monteringspartnere i hele landet. Det betyder at du altid kan få monteret dæk købt hos os.

Sorte Dæk er din professionelle partner når det kommer til billige dæk af høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af dæk og fører stort set alle mærker.

Høj kvalitet - mange mærker

Hos Sortedaek ved vi at du sikkert har præferencer når det kommer til dæk til din bil. Derfor hjælper vi dig med at finde de bedste dæk til din bil, lige meget om du leder efter lave priser, et specielt mærke eller noget helt tredje. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores mest populære mærke, men vi udbyder alle de største!

Du finder også dækmærker der passer til mere specielle brands. Blandt andet BMW, Nokian og Range Rover. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så skal vi nok forsøge at hjælpe dig i den rigtige retning.

Continental

Continental er en af de bedst kendte producenter af dæk. Deres produkter er kendt for høj kvalitet, stort sortiment og dæk til masser af dækstørrelser. Desuden har de mange forskellige serier, blandt andet EcoContact, SportContact og AllYearContact. Det betyder at du har rig mulighed for at finde et dæk der passer præcis til dig behov. Lige meget om det er helårsdæk, sommerdæk eller vinterdæk.

Michelin

Michelin er også et meget kendt mærke, der tilbyder dæk til mange forskellige bilmærker. De har ligeledes et stort udvalg til mange forskellige størrelser. Leder du efter et billigt dæk, men som stadig har kvaliteten med, er dette dækmærke et oplagt valg. Du finder både modeller til motorcykler og biler.

Dunlop

Dette er et ældre dækmærke, der blandt andet har samarbejdet med Porsche. Mærket er en af de producenter der vægter innovation og udvikling af deres dæk højt. Mange af deres dæk passer til sportsmodeller og derfor er det helt klart et dækmærke du skal overveje til din sportsvogn.

Bridgestone

Bridgestone fokuserer på mobilitet i deres dæk, og er blandt andet blevet udvalg som partner til de olympiske- og paralympiske lege i 2021 i Tokyo.

Sortedaek - masser af fordele

Hos Sortedaek.dk har vi gjort det let for dig at finde de rigtige dæk, lige meget om det er sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk. Vores billige dæk fra kendte mærker findes i mange forskellige størrelser. Nedenfor giver vi dig nogle af de største fordele du får ved at vælge Sortedaek til at levere dine nye dæk fra vores store udvalg. Læs med og lær mere!

  • Hurtig levering - vi sørger altid for at din ordre bliver sendt afsted hurtigst muligt. Ofte kan vi afsende dem den samme dag som du bestiller, og hvis ikke vi når det, sendes den dagen efter. Det betyder altså at du ofte får dine dæk dagen efter, når du bestiller hos os.

  • Montering af dæk - Vi hjælper rigtig gerne med at montere dine nye dæk, samt afmontere dine gamle. Du kan få det gjort på vores værksted i Høng, eller hos en af vores samarbejdspartnere over hele landet! Vi har gjort det let for dig at finde et værksted i nærheden, og giver dig også priser og tillægsydelser. Bare vælg dit postnummer, så er du godt på vej!

  • Dæk til motorcykel - Vi fører også dæk til MC, med samme store udvalg samt høje kvalitet. Du finder også slanger og fælgbånd til den dækstørrelse du lige står og mangler.

 

 


 

Truspilot

LÆS HVAD VORES MANGE TILFREDSE KUNDE SKRIVER HER

 

HAR DU SPØRGSMÅL? 

Vi er her til at hjælpe

Send en mail til info@sortedaek.dk
eller ring +45 70 40 01 02

Vi tjekker mails hele dagen, hvilket betyder hurtigt svar!