Levering
For levering til privat addresse skal der påføres ordren hvor på adressen transportfirmaet må stille pakken feks. i carport - dette er en fuldmagt til transportfirmaet på at de må stille varene på modtageren ansvar hvis ingen er hjemme til at modtage varene.
Kører transportfirmaet ud til privat adresse uden denne fuldmagt og ikke kan få en kvittering for modtagelse af varene tages disse med retur og bringes så ud næste dag igen. Dette koster 300kr. pr. gang som modtager skal betale. Beløbet vil efterfølgende blive opkrævet af SorteDaek.dk pr. mail. Ved for sen betaling påregnes rente i henhold til gældende lovgivning, og ved udeblivelse af betalingen overgår indrivelsen til incasso firma.
Firmaadresse = min, 1 person tilstede for varemodtagelse mellem 8-16. kan transportfirmaet ikke komme af med varene gælder samme vilkår som beskrevet ovenfor.

Leveringstiden er ca. 1-4 arbejdsdage fra registrering af betaling - dog 2-4 arbejdsdage for mc dæk.
Vi leverer fragtfrit til hele Danmark hvor der er brofaste øer ved bestilling af lige antal varer, ved ulige antal tillægges 35kr. i fragt.
SorteDaek.dk sørger for levering med DPD, GLS eller andet fragtfirma til modtager.
Da disse typisk leverer fra kl. 8-16 Mandag-Fredag kan det være en fordel at skrive en anden leverings addresse på, feks. arbejdspladsens adresse.

SorteDaek.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles SorteDaek.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for besigtigelse, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder SorteDaek.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Der ydes 1 års overfladegaranti på alufælge, såfrem de ikke er misligeholdt, har været påkørt, har stenslag eller lignende. Reklamationsretten er 24 mdr. Ganrantiperioden/reklamationsretten er gældende fra SorteDaek.dk's fakturadato. Ved kantstenpåkørsel ophører al garanti.Persondatapolitik
Ingen personlige oplysninger der registreres på SorteDaek.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos SorteDaek.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos SorteDaek.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

SorteDaek.dk modtager betaling med Dankort, Visa/Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
SorteDaek.dk tager IKKE gebyr for betaling med Dankort, Visa/Dankort eller bankoverførelse.
Hvis bankoverførelse benyttes vil varen først blive sendt når betalingen er modtaget på SorteDaek.dk's konto.

SorteDaek.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at hverken SorteDaek.dk eller andre ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

SorteDaek.dk
Kulbyvej 28
4270 Høng
Email: order@SorteDaek.dk

Varereturnering foregår ikke til denne adresse da varene er sendt fra centrallager i Europa. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos SorteDaek kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@sortedaek.dk.


Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og SorteDaek.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den, dvs dæk/fælge IKKE må have været monteret. Varen kan ikke sendes til SorteDaek.dk, men skal sendes til Centrallager i Europa. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''.
Ved køb af komplethjul gælder fortrydelsesretten ikke da varen er blevet special fremstillet til kunden og derfor ikke udgør samme værdi mere.